Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Οι κότες


Ορισμένοι άνθρωποι μου θυμίζουν υπερβολικά νομίζω ή απλά σε μένα αρέσει να τους παρομοιάζω με πλάσματα του ζωικού βασιλείου. Έτσι καταλαβαίνω πάνω κάτω και τι χαρακτήρα κουβαλά ο καθένας και μα το Θεό μου αρέσει υπερβολικά να χρησιμοποιώ φράσεις όπως ¨γυναίκα αράχνη¨ ή ¨έχει μνήμη ελέφαντα¨ ή ¨είναι γάτα¨ και πολλές άλλες που βαριέμαι να γράφω γιατί άλλο είναι το θέμα μου σήμερα.

 Ξέρετε παρατήρησα ότι υπάρχουν ορισμένες κυρίες που ντύνονται, περπατάνε και φέρονται σαν κότες (ναι, για σένα μιλάω) και βέβαια πάντα εκεί γύρω θα δεις και κάτι τύπους που φουσκώνουν τα στήθια, κρατάνε την ανάσα και περπατάνε καμαρωτοί καμαρωτοί (ναι, για σένα μιλάω) σαν κόκορες αλλά μ´ αυτούς θα ασχοληθώ κάποια άλλη στιγμή γιατί το θέμα μου σήμερα είναι οι κότες (η εύκολη λεία της αλεπούς).

Λοιπόν νομίζω είδατε ξανά έστω και μια κότα (αληθινή) στη ζωή σας έτσι; (Αν όχι μη με διαβάσεις) Παρατηρήσατε πως περπατά, πως σκάβει τη γη να βρει σκουλήκια και γενικά τις κινήσεις της έτσι; Λοιπόν βγες μια γύρα έξω στη πόλη οποιαδήποτε ώρα, είτε μέρα, είτε νύχτα και παρατήρα τις γκόμενες (όχι όλες,ορισμένες) θυμίζουν τόσο πολύ κότες που σου ´ρχεται να βάλεις τα γέλια και τα κλάματα μαζί. Ειδικά ρε μαλάκα αυτές που βάζουν κάτι δερμάτινα θεοστενα παντελόνια (για να αναδείξουν το σεξουαλικό τους πόδι και το σεξουαλικό τους κώλο) αλλά φοράνε κι ένα τακούνι που μπορεί να ζυγίζει και 10 κιλά το ένα, και μα το Θεό μοιάζουν τόσο πολύ με κότες έτσι όπως περπατάνε με ένα πολύ λεπτό πόδι και ένα τεράστιο παπούτσι που νομίζεις ότι σε λίγο θα αρχίσουν να σκάβουν τη γη με τα τακούνια τους για να βρουν σκουλήκια να μασήσουν αλλά στην περίπτωση μας βρίσκουν ανθρώπους σκουλήκια που μετά χαράς θέλουν να μασηθούν από ένα οπιοδήποτε πουλερικό.

Οι γυναίκες κότες βέβαια θα βολευτούν με ένα άντρα σκουλήκι αλλά πάντα θα ψάχνουν για τον άντρα κόκορα που σύμφωνα πάντα μ´ αυτές δεν υπάρχει μιας και όλοι οι άντρες (για αυτές) είναι σκουλήκια.

Αλλά αυτό που με κέει κι αλήθεια είναι πρόβλημα κι επικίνδυνη κατάσταση που θέλει λεπτό χειρισμό για να ξεφύγεις από μέσα δεν είναι οι γυναίκες που μοιάζουν με κότες αλλά οι γυναίκες (που μπορεί να τις περάσεις για κάποιο άλλο πλάσμα του ζωικού βασιλείου) που σκέφτονται και πράττουν σαν κότες. Προσοχή μάγκα μου σου κρούω τον κώδωνα κινδύνου αν σου τύχει κάτι τέτοιο, αν πέσεις σε μια τέτοια περίπτωση την πούτσισες (οι Αραπάδες στην περίπτωση αυτή φτιάχνουν ένα χαρέμι-κοτέτσι και τις βάζουν μέσα).

Οι κότες αυτές λοιπόν έχουν πάντα ινδάλματα και πρώτυπα τις ¨γυναίκες αράχνες¨ και προκαλούν μόνο προβλήματα και χάσιμο φυσικά πολύτιμου χρόνου.

Κανένας άντρας δεν μπορεί να τις πλησιάσει, πάντα αυτές κάνουν το πρώτο βήμα (έτσι νομίζουν πως έχουν τον έλεγχο του παιγνιδιού, ακόμα κι αν εσύ τις έχεις γραμμένες στα παπάρια σου). Θα μπουν με το έτσι θέλω στο κόσμο σου που φυσικά θα θέλουν να τον αλλάξουν και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για αυτό. Δεν τις νοιάζει τίποτα μα τίποτα άλλο πέραν από το να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Θέλουν να πιστεύουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου, ότι η ζωή τους είναι μια ταινία με πρωταγωνστές τις ίδιες, ότι όλοι έχουν την τάση να ασχολούνται μαζί τους και συνεχώς προσπαθούν να σου χωθούν στην μύτη είτε είσαι γκόμενος τους, είτε συγγενής τους, είτε φίλος ή έστω απλά ένας γνωστός.

Συνήθως δεν βρίσκουν κάποιο λόγο ύπαρξης έτσι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βρίσκονται στα πόδια σου και να μπλέκουν καταστάσεις για να κερδίσουν έστω και λίγη από τη σημμασία σου.

Στην περίπτωση αυτή είναι μεγάλο λάθος να μην τους δώσεις σημμασία και ακόμα μεγαλύτερο λάθος να τους δώσεις αυτό που ζητάνε, γιατί άμα τους δώσεις σημμασία μάγκα μου την έβαψες. Θα ζητάνε συνέχεια πιο πολύ και πιο πολύ, με το παραμικρό θα βρίσκουν μια αφορμή για να σε πρήξουν για ακόμη λίγη σημμασία, θα σου δίνουν συμβουλές, θα σου κάνουνε χαλάστρες και πολλά ακόμη άλλα που δεν μπορώ να τα αναφέρω λόγω προσβολής της δημόσιας αιδούς.

 Όταν τελικά σπάσουν τα νεύρα σου τόσο πολύ που να μην μπορείς να κοιμηθείς ή το ποτό να μην σε πιάνει το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να τους τρίξεις τα δόντια και να τις σιχτιρήσεις.

Τώρα θα μου πεις ¨δάσκαλε που δίδασκες¨ στην περίπτωση μου όμως θα τις κάνω τραγούδι,διήγημα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους δώσει να καταλάβουν πόσο κότες είναι.

Κάτι που δυστηχώς δεν καταλαβαίνουν μιας και ή ιδέα για τον εαυτό τους είναι τεράστια όπως σου είπα και πιο πάνω φίλε αναγνώστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου