Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Ροκοσκυλάδικα

Το να πηγαίνεις σε ένα σκυλάδικο ή σε ένα απ´ αυτά τα club της πούτσας και να βλέπεις δίπλα στο γοριλλοειδες μια γλάστρα στη πόρτα που υποτίθετε ότι κρατάει λίστα με κρατήσεις είναι κάτι ΛΟΓΙΚΟ. Δεν θα σου φανεί καθόλου παράξενο γιατί μια γλάστρα κάθεται μες το ψοφόκρυο το χειμώνα ή μες´ την υγρασία τα καλοκαίρια και σου πουλάει και μούρη (κάτι που θα έκανε οποιοδήποτε τσουλάκι δίπλα σε ένα γορίλλα) αλλά μαλάκα μου αυτές τις χαζογκόμενες θα τις σεβαστώ γιατί αυτά τα σκατά είναι, αυτά τα σκατά κάνουν και το ´χουν και καμάρι.

 Αυτές που δεν σέβομαι και αλήθεια όταν τις βλέπω απορώ τι στα σκατά κάνουνε και τι προσπαθούν να μας αποδείξουν είναι οι χαζογκόμενες που βάζουν στη πόρτα μαζί με ένα ¨μίνι γορειλλοειδες¨ τα ροκάδικα.

 Τι πρέπει να σου πω για να καταλάβεις ότι σε ένα ροκάδικο δεν υπάρχει face control και ότι ούτε γορίλλες να πουλάνε μούρη χωράνε ούτε γλάστρες για να μου πουν που θα καθίσω και πως θα καθίσω. Το ροκ μάγκα μου δεν έχει τρόπους συμπεριφοράς, γαμάει και δέρνει κι άμα δεν το σεβαστείς την πούτσισες και καλά θα κάνεις να φύγεις τις γλάστρες από την είσοδο γιατί άμα έρθουνε αληθινοί ροκάδες στο μαγαζί σου ίσως και να ´χεις πρόβλημα εχτός βέβαια αν το κάνεις σκυλάδικο τότε με γεια σου με χαρά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου